diumenge, 9 d’agost de 2009

Festa Major de Gràcia 2009

La mítica Festa Major de Gràcia, versió 2009, es celebra del dissabte 15 fins al divendres 21 d'agost.

En la programació de la festa d'enguany s’ha ampliat la franja d'activitats de dia, destinada al públic familiar, i s’ha reduir l'oferta de la franja nocturna. Ara un 70% de la programació es fa en horari diürn.

Entre les activitats infantils hi haurà un concurs de mags a la plaça del Nord, entre molts altres concursos i els habituals espectacles infantils de les festes, amés d'espais temàtics com la "plaça del swing" a la plaça del Diamant.

En aquesta edició participen setze carrers en la competició de guarniment de carrers, als que s’ha afegit enguany el carrer de la Perla. Per veure els carrers i la seva situació cliqueu ací.

En la programació destaca un homenatge a la Nova Cançó en espais com ara les places Joanic o Manuel Torrente i a més, en el marc de la Festa Major, el 18 d'agost a les 19h s'inaugurarà la plaça de les Dones del 36.

Podeu baixar-vos el programa de les festes en PDF en aquest enllaç.

Podeu visitar la pàgina web de les festes.


Mostra Plaça de la Vila de Gràcia en un mapa més gran

Pregó
El pregó de la Festa Major de Gràcia tindrà lloc el divendres 14 a les 19h a la plaça de la Vila de Gràcia i serà a càrrec d'Antoni Sicus Carbonell, integrant de la banda Sabor de Gràcia. I després del pregó es farà l’espectacle 'La Fanfare transfrontalière de l'Amor', a partir de les 19:30.

Horaris
En la mateixa línia de l'any passat, els horaris són fins a les dues els dies normals (mitja hora abans que l'any passat) i fins a dos quarts de quatre divendres i dissabte.

En el cas de les places Sol, Diamant, Revolució, Nord i Joanic, l'horari és fins a la 1h cada dia.

Transport públic
  • Metro: Servei de metro ininterromput les nits dels dies 14 i 15 d’agost.
  • Servei especial de bus: Bus llançadera amb recorregut des del carrer Còrsega- Roger de Llúria fins a la plaça Catalunya. Servei especial els dies 16, 17, 18, 19, 20 i 21 en horari de 23h fins a les 5.15h, amb freqüència de pas de 10 minuts.

Vídeos relacionats:


1 comentari:

Anònim ha dit...

Amazing report on Gracia special week. Keep doing such a great job with your website.