dimarts, 2 de juny de 2009

Rutes amb Helicòpter sobre Barcelona

Hi ha dues empreses que de forma estable organitzen vols sobre Barcelona en helicòpter. Són CatHelicopters i BarcelonaHelicopters. Tot i que eventualment es poden llogar altres helicòpters per a events especials, aquestes dues són les estables.

Per un cop us proposem una activitat cara i enfocada a nens ja més grandets, però que de ben segur marcarà als vostres fills si els hi voleu fer un regal original.

El vídeo us pot donar una idea del que us espera, aquest cop amenitzat pel gran "Learning to fly" de Pink Floyd.


En el següent mapa interactiu podeu veure els tres punts de sortida de les dues empreses:


Mostra Heliports per fer SkyRutes a BCN en un mapa més gran

CatHelicopers

Les rutes s’inicien al passeig de L'Escullera Moll Adossat s/n, just passat el pont llevadís del port a l’esquerra. Tenen 3 rutes estàndards, dues de les quals són exclusivament sobre Barcelona i admeten fins a 5 passatgers per vol.

BCNSkytour
  • Durada del tour: Vol de 10 min
  • Preu per persona: 80€
  • Recorregut: Heliport WTC, Port comercial, Port olímpic, Vila olímpica, Barceloneta, Fòrum, Torre Agbar, Sagrada Familia, Eixample, Parc Güell, Tibidabo, Camp Nou, Anell olímpic de Montjüic i tornada a heliport
BCNCostatour
  • Durada del tour: Vol de 5 min
  • Preu per persona: 45€
  • Recorregut: Heliport WTC, Port comercial, Port olímpic, Vila olímpica, Barceloneta, Fòrum, Riu Besos i retorn a heliport
Web: http://www.cathelicopters.com
Email: info@cathelicopters.com
Telf.: 93.224.07.10

Barcelona Helicòpters

Disposen d’una única ruta organitzada sobre Barcelona, tot i que permeten fer rutes “a la carta”. Aquesta ruta es pot iniciar des de qualsevol dels dos heliports que s’hagi escollit (Ullastrell o Sabadell) i s’apropa a Barcelona per la part nord del Parc de Collserola, més o menys com ens va mostrar Almodovar a “Todo sobre mi madre”. Un cop sobre Barcelona es veu el nus de la Trinitat, Badalona, el Fòrum, el Port Olímpic, les platges, el Port Vell, la muntanya de Montjuïc, i l’Anella Olímpica.
  • Durada del tour: Vol de 30 minuts.
  • Preu per persona: Varien en funció de quantitat de passatgers. Es poden fer càlculs de costos a la seva web (només funciona amb IExplorer). P.e. la ruta sobre Barcelona per 3 persones des de Sabadell surt a 160€/persona.
Web: http://www.barcelonahelicopters.com
Email: info@barcelonahelicopters.com
Telf.: 93.730.49.11