dimecres, 17 de juny de 2009

Bateig de vela per famílies al Port Olímpic

Un bateig de vela és el primer contacte amb l’esport de la vela. En aquest cas el Centre Municipal de Vela (CMV) proposa fer una sortida de dues hores en una embarcació de vela lleugera per tota la familia.

En aquesta sessió de navegació es fomenta el caràcter recreatiu de la activitat i al mateix temps es requereix dels participants la concentració necessària per una navegació en equip. Es realitzen exercicis per practicar les tècniques bàsiques de la navegació a vela i es navega en diferents rumbs aprofitant la força impulsora del vent i gaudint de la sensació única de desplaçar-se sobre el mar.

L'activitat es desenvolupa en les aigües del litoral de Barcelona i amb una visió de la ciutat totalment diferent. Des del mar, es poden reconèixer punts neuràlgics com la Sagrada Família, la Catedral, la muntanya màgica del Tibidabo, la torre de Collserola, la torre Agbar,...
  • Dates i horaris: Cal fer la reserva amb antel•lació pactar el dia i hora segons disponibilitat del CMV
  • Places: A partir de 4 persones. cada embarcació permet de 5 a 6 persones.
  • Preu (amb iva): Adults 30,40€ i Menors de 14 anys 16,75
  • Gratuït amb carnet Super3 !!!
Per fer l’activitat, els inscrits han de ser majors de 7 anys, saber nedar i/o està familiaritzat amb el medi aquàtic i tenir capacitat per mantenir-se en flotació.

En el següent enllaç trobareu tot el que inclou el servei i les normes de vestuari:
http://www.velabarcelona.com

A més d'aqueta activitat, el CMB ofereix més serveis orientats al públic infantil, com són els programes d’iniciació a la vela, els casals d'estiu o les festes d'aniversari.

Festes d'aniversari

En la mateixa línia, el CMV també organitza festes d'aniversari, per gaudir d'una manera original amb els amics. Aquest servei ofereix passar dues hores al CMV fent diferents activitats. "Tot seguit ens prepararem per fer de mariners i sortir a navegar, si cal ens canviarem i ens posarem l’armilla d’ajut a la flotabilitat, anirem cap al pantalà, prepararem els barcos i a NAVEGAR!!. En tornar, com haurem treballat de valent serà l’hora de recuperar les forces fent un bon berenar."
  • Dates i horaris: Cal fer la reserva amb antel•lació pactar el dia i hora segons disponibilitat del CMV
  • Places: A partir de 4 persones. cada embarcació permet de 5 a 6 persones.
  • Preu (amb iva): Menors de 14 anys 19€

El Centre Municipal de Vela (CMV)

El Centre Municipal de Vela (CMV) és essencialment una escola de vela on tothom, sense limitació d'edats, pot aprendre i practicar vela. La instal.lació està gestionada per la Federació Catalana de Vela i és una escola reconeguda per l'Escola Catalana de Vela.

L'edifici va ser ideat per MBM arquitectes i va rebre el premi FAD de 1991.


Veure Bateig de vela al Port Olímpic en un mapa més gran

Adreça: Moll de Gregal s/n. Port Olímpic. Barcelona 08005
Telf. 93 225 79 40/1
web: http://www.velabarcelona.com
email: cmv@fcv.cat


Finalment només una petita dedicatòria per tots els que vem patir el cònic i les ombres de l'escola de vela fa uns anyets. Ara hi ha Google maps!!!