diumenge, 3 de maig de 2009

Rutes a Cavall per Collserola

Hi ha unes quantes hípiques que permeten fer excursions a cavall per Collserola, tot i que caldrà sortir de la ciutat per arribar-hi.

Les rutes que es poden fer pel parc són moltes, donat que es pot circular a cavall pels camins i pistes forestals del parc sempre que tinguin més de 3 metres d'amplada. La web "A cavall" n'ha recopilat unes quantes (web).


La májoria d'hípiques estan situades a Sant Just d'Esvern i Sant Cugat. És important el fet que moltes d'elles demanen fer la reserva de l'excursió amb antel·lació!!


Mostra A cavall per Collserola en un mapa més gran

Si cliqueu sobre les icones del mapa trobareu més informació sobre cadascuna de les hípiques. Hem marcat en color groc dues hípiques que no hem aconseguit trobar sobre el mapa, tot i que l'adreça és la correcta... Si ens voleu ajudar a trobar-les estarem encantats d'actualitzar el post.

Com que fer una ruta d'aquestes característiques amb nens implica que aquests siguin més o menys grandets (cada hípica posa les seves condicions), si teniu nens petits us recomanem el post que vem fer fa uns dies sobre muntar amb poni a Barcelona.


Cal dir que la web del Parc de Collserola (web) no aporta gaire informació sobre aquest tema i les hípiques que hi consten són només una part de les existents.