dijous, 30 d’abril de 2009

Rutes en bici per Barcelona

Una forma diferent de conèixer Barcelona és mitjançant una ruta amb bicicleta. Malgrat que pugui semblar el contrari, a Barcelona no hi ha tanta gent disposada a organitzar rutes guiades en bici. La majoria estan relacionades amb l’associació “Bicitours Barcelona”.

En el següent mapa podeu veure les empreses de lloguer de bicis a Barcelona (si cliqueu sobre cadascuna trobareu més informació) i que organitzen rutes:
  • color VERD: Lloguen només bicis.
  • color LILA: Lloguen bicis i organitzen rutes guiades
  • color VERMELL: Lloguen bicis, vehicles "originals" i organitzen rutes guiades

Mostra Lloguer de Bicis i BiciTours en un mapa més gran

Les empreses etiquetades en vermell, a més d’organitzar rutes, també lloguen altres artilugis com tàndems, tricicles biplaça, patinets i, fins i tot, bicis tunejades.
  • Biciclot. (web) lloga bicis per nens, tàndems, tricicles per adults i bicis “normals“. A més organitza sortides guiades individuals i per a grups. Rutes
  • BarnaBike. (web) Lloga bicis normals i tunejades, així com tàndems, patinets, també molt originals, i tricicles per adults, fins i tot tricicles-biplaça.
  • Trixi. (web) L’empresa dels coneguts bici-taxis tricicles-biplaces, també lloga patinets molt originals (kickbikes) i organitza rutes tant de patinets (veure vídeo següent) com de bicis, a través del seu partner Bicicleta Barcelona

Entre tota la resta d'empreses de lloguer de bicis també ens ha cridat molt l’atenció "My beautiful parking", per les bicis, els bons preus i l’estètica tant de la botiga com de la web.

D’altra banda, si el que voleu és visitar Barcelona amb la vostra pròpia bici o sense rutes prefixades, podeu trobar el mapa de carrils bici i algunes normatives a la web “Moure’s en bici per Barcelona”.

En el següent vídeo podeu veure alguns dels trixi bici-taxis:

Cap comentari: