dimecres, 25 de març de 2009

Primavera Francòfona de Barcelona al IFB

L’Institut francès de Barcelona (IFB) celebra la 3ª Primavera Francòfona de Barcelona aquest dijous 26 de març de 19:30 a 1h dins del marc del Dia Internacional de la Francofonia (20 de març). L’entrada és de lliure accés.

El IFB ens convida a la Primavera Francòfona , una festa per rebre amb alegria l’arribada del bon temps. Ho fa juntament amb “els seus amics belgues, marroquins, quebequesos i suïssos i del màster en Arquitectura, Art i Espai Efímer de la UPC” tant a l’interior com a l’exterior de la seva seu, l’edifici de Josep Maria Coderch al carrer Moià.


Mostra un mapa més gran

Programa

El programa inclou espectacles, instal•lacions, performances, tasts gastronòmics, lectures i un animat ball de fi de festa.
  • 19:30. Inici de la festa a l’exterior de l’IFB amb la fanfara del Triangle de Sants (enllaç).
  • 20h – 23h. A l’interior de l’Institut es pot circular lliurement per totes les plantes per trobar-se de manera inesperada i original amb la llengua francesa del futur, amb performances, teatre i acrobàcies. També a l’exterior es realitzen actuacions.
  • 23:15 – 1h. Música amb Dj Key (enllaç).
Tot i que des de BarceloNens us recomanem:
  • PLUS DE BLABLA, un taller de cançons per a nens al voltant del tema de l'ecologia a la Mediateca (Espai Joves). Amb paraules senzilles, Aliram, una nena de Tahití de 9 anys, canta "PLUS DE BLABLA", una cançó sobre les conseqüències de l’escalfament climàtic que anima a canviar els comportaments envers el medi ambient.
  • El grup de Diables del Casc Antic, especialitzat en la realització d’espectacles a l’aire lliure relacionats amb el foc (enllaç).
  • MOVEO de l'escola internacional de mim corporal dramàtic de Barcelona, és una performance gestual, visual i sonora amb 24 actors (enllaç)
  • Les Acrostiches, un companyia de circ de Tolosa que desafien la gravetat en tots els sentits de la paraula (enllaç).
  • SUSPEND’S de la companyia de circ contemporani 9.81, on la façana de l’IFB es transforma en un terra, un espai de joc, i els artistes evolucionen amb fluïdesa subjectats per gomes (enllaç)
El Dossier de Premsa el podeu trobar a: Dossier

Lloc: Institut Français de Barcelone (IFB)
Carrer: Moià, 8
Districte: Sarrià-Sant Gervasi

Primavera Francòfona 2008

En el següent vídeo podeu veure la festa del 2008 (2a primavera francòfona), amb 35 espectacles i 200 artistes: