dijous, 12 de març de 2009

Festival irlandés El Feile a Barcelona

El festival El Feile (enllaç) és un festival d'art irlandés multidisciplinar establert a Barcelona amb la intenció d'oferir events de qualitat.

Té lloc entre l'11 i el 21 de març i proposa música, dansa, esports, cinema i comèdia de factura irlandesa. Aquest festival es fa sempre al voltant del dia de Saint Patrick, patró d'Irlanda, el 17 de març.

La regió protagonista d'aquesta 6ª edició del festival és Irlanda del Nord, fent-se ressò de la riquesa cultural de Belfast i la província de l'Ulster.


Tot i que hi ha programades moltes activitats, des de BarceloNens us proposem dues per aquest proper dissabte 14 de març.

Festival de Saint Patrick al carrer

Festival al carrer Numància amb activitats tot el dia, a la cantonada de l'avinguda Diagonal amb el carrer Numancia (al costat de la Illa Diagonal).

Entre 11h i 12h hi ha previstes activitats infantils i entre 12h i 15h, música, gaiters i dança céilí.

Exhibició d'esports gaèlics

En aquest torneig d'exhibició es poden descobrir els esports nacionals d'Irlanda, com el gaelic football o el hurling. L'equip dels Barcelona Gaels seran els amfitrions d'aquest torneig el qual comptarà amb equips masculins i femenins de futbol gaèlic i de camogie, definit com la versió femenina del hurling.


Tindrà lloc el dissabte 14, d'11 a 14 hores al Complex Esportiu Municipal Mar Bella (camp de rugby), que està situat a l'Avinguda Litoral Mar, 86-96. Metro Poble Nou (L4)

Si voleu veure el programa sencer el podreu trobar a: Programa.


Mostra un mapa més gran