divendres, 27 de febrer de 2009

La Marató de Barcelona i les seves Activitats

El diumenge tindrà lloc la Marató de Barcelona. Enguany s’arriba als 10.000 participants i per si no fos poc espectacle, l’organització ha planificat activitats i punts d’animació al llarg de tot el recorregut per amenitzar el matí. A més, organitza una exposició que estarà oberta tot el dissabte.

La sortida de la cursa té lloc a les 8:30 a l'avinguda Maria Cristina, al costat de les fonts de Montjuïc, i acaba al mateix lloc .

En el següent vídeo podeu veure part de la marató del 2008.Activitats paral•leles
En total hi ha 26 punts d'animació distribuïts de manera uniforme al llarg del recorregut i amb una nodrida proposta oberta a tots els barcelonins i barcelonens estiguin vinculats o no a la Marató. (PDF amb el mapa i tots els punts d’animació).


Hi ha des de grups a música (arreu) i xocolatades (arreu), fins a cargolades (port olímpic) i degustació d’anxoves de l’Escala (drassanes). Els primers punts d'activitat (1-6) acaben cap a les 10:30, però la majoria d'activitats acaben a les 14h. Cliqueu sobre els punts liles per més informació!!


Veure mapa més gran

Marató Expo
A més, també s’ha obert la Marató Expo, oberta el divendres 27 i el dissabte 28 de febrer. Aquesta exposició, situada al recinte firal que ofereix una seixantena d'estands amb material esportiu, així com amb àmbits relacionats amb la salut i la medicina esportiva, o amb el món cultural i lúdic de Barcelona, a part de punts solidaris, com l'estand del projecte “Sabatilles Solidàries”.

On: Avinguda Reina Maria Cristina (pavelló 6).
Entrada: Gratuïta
Quan: 27 i 28 de Febrer.
Horari: De 10:00h a 19:00 h

Com que coneixem a uns quants de vosaltres que hi esteu relacionats, entre organitzadors i corredors, des de BarceloNens només us volem desitjar molta sort a tots!!!

Pàgina web de la organització: http://www.maratobarcelona.com
Pàgina web de l’ajuntament/marató: http://www.bcn.es/marato/ca/