dijous, 19 de febrer de 2009

Festa del Pregó de Sant Medir a Gràcia

A Gràcia no paren. Fins i tot fan una festa per fer el pregó de Sant Medir amb el que iniciar les festes de Sant Medir. La lectura d’aquest pregó i les activitats associades tindran lloc el matí d’aquest proper diumenge 22 de febrer. La festa de Sant Medir en si mateixa no serà fins el dimarts 3 de març. Si, la dels 200mil Kgs. de caramels...


Veure el mapa més gran

Les activitats d’aquest matí festiu de diumenge s’inicien a partir de les 11h, a la plaça de la vila de Gràcia (antiga plaça Rius i Taulet):
  • Concurs infantil de dibuix “Pinta Sant Medir”
  • Música amb el grup de percussió Kabum
  • Passejada a cavall per tothom
A les 13h, des del balcó de la seu del Districte, el periodista i crític de televisió Ferran Monegal llegirà el pregó de Sant Medir d'enguany.


Bé, el de veritat...

Sobre les festes de Sant Medir us podeu baixar el programa del següent enllaç (programa), o podeu visitar la web de la federació de colles

1 comentari:

s.g.g. ha dit...

voldria fer una queixa sobre l.organitzacio del prego del dia 21ja que vam fer cua durant 2 hores(que es diu aviat)per muntar a cavall i no ens va servir de res perque quant ens anava a tocar van plegar dient que ells eran voluntaris i tenien que haver plegat a la 1.A mi em sembla be si ens informen abans i aixi els 40 pares amb els seus respectius fills no ens haguessim quedat amb un pam de nas i haguessim evitat algun plor dels nens. Gracies i visca Sant Medir!