dimarts, 3 de febrer de 2009

El Parc del Laberint d’Horta

El Parc del Laberint d’Horta està ubicat al nord de Barcelona al districte Horta-Guinardó, just a sobre del velòdrom d’Horta i al costat del lateral de la ronda (sortida Túnel de la Rovira).


Veure el mapa més gran

Els jardins es varen començar a construir el 1791 i és, per tant, el més antic dels que existeixen a Barcelona.

Es tracta d’un conjunt de jardins, escalinates, templets, escultures i un palau d’estil neoclàssic. Hi ha una torre de defensa d’origen medieval (la Torre Subirana), un canal molt romàntic del 1853, que acaba a l’illa de l'Amor i el famós laberint, que està format per xiprers que rodegen una estàtua d’Eros situada al mig.


Els inconvenients que presenta és que està allunyat del centre i que habitualment fan pagar una petita entrada. Això però, fa que acostumi a haver-hi poca gent les dies no gratuïts.

A més, cal esmentar que no es permet l'entrada d'animals de companyia, ni tampoc es pot accedir al recinte amb bicicletes, patins, pilotes o menjar. (enfront del parc, davant l'entrada, hi ha una zona de picnic, un bar on fer l'aperitiu i jocs infantils).

En el següent video es pot veure un bon resum del que es pot veure dins del parc.Per més informació sobre el parc: Laberint a Viquipèdia

Adreça: Pg Castanyers, 1
Districte: Horta-Guinardó
Zona: Vall d'Hebron
Codi postal: 08035Més vídeos relacionats: