diumenge, 25 de gener de 2009

Xocolateria La Nena

Tocant a la Plaça de la Revolució (on acaba Verdi) i molt a prop de Travessera de Gràcia amb Torrent de l’Olla, es troba un dels grans racons de la Barcelona dels nens: la Xocolateria-Granja La Nena.

La Nena té tres zones diferenciades, una amb llibres de gastronomia (sobretot xocolata), una amb llibres de literatura i una tercera per que els nens es distreguin, res fashion, més aviat els tradicionals contes infantils, puzzles i jocs infantils.

Com que té un ambient molt familiar amb molts nens, és un bon lloc per quedar amb amics que també tinguin nens. Sobretot en tardes fredes per fer una xocolatada!!!

En l’interessant bloc culinari Cocere es diu que: “I no és només l'ambient, el menjar és boníssim. Els dolços, lògicament, dominen la carta, però també disposen de plats salats: gofres, crêpes, pastissos de poma, de pera, de llimona, de xocolata; galetes; quiches de ceba, de carbassó, de pastanaga, de porros, de nou mocada; entrepans vegetals (recomanem especialment el de formatge manxec amb tomàquet).

Per als més tradicionals, un clàssic, la xocolata amb xurros. Una xocolata feta com la d'abans i amb llet ecològica. Amb un sabor autèntic, amb cacau autèntic. També es poden prendre els batuts de fruites i sucs, també ecològics, res de concentrats i sucres afegits.”

Tot el que serveixen és absolutament casolà, els pastissos, els sucs de fruites naturals, etc...

A més té un saló per a celebracions i ven productes naturals i biològics.

Per cert, la pitjor hora per anar és a la sortida de les escoles, que està ple!!

Horari: 09.00 - 14.00 / 16.00 - 22.00. Els diumenges i festius obren una hora més tard i no tanquen al migdia.
Telèfon: 93.285.14.76
Adreça: Ramon y Cajal, 36-38, Vila de Gràcia, Barcelona


Veure el mapa més gran