diumenge, 18 de gener de 2009

Les activitats al vell Zoo i el nou Zoo

El Zoo de Barcelona és un lloc dinàmic on s’hi realitzen moltes activitats i tallers. En aquest post fem un resum de les més destacades per nens i finalment mostrem com serà el Nou Zoo de Barcelona.

Tot i que les tarifes estàndards són de 16 € adults i 9,6 € nens (enllaç), tenen una amplia gamma de tarifes especials. Si es va al Zoo dos o tres cops l’any recomanem fer-se soci, ja que per 70€ anuals es pot fer sòcia tota la familia (+15€ de quota d’alta el primer cop). A més descompten les entrades ja comprades.

El plànol del zoo es pot veure clicant aquí i els horaris de taquilles són:


Activitats infantils:
  • Parlem dels animals: Cada setmana es pot preguntar in situ tot allò que es vulgui saber als educadors i cuidadors del Parc Zoològic de determinats animals.
  • Festes d’aniversari: Dissabtes i diumenges de 10:30 a 13 h. Tarifa: 20,25 €/socis i 24,10 €/no-socis (enllaç). Permeten als nens de l'aniversari tocar els dofins!
  • Dissabtes d’aventura: Per a nens i nenes de 4 a 11 anys on fan activitats amb els animals. Dissabtes de 10h a 13h. Tarifa: 15,9 €/socis i 23 €/no-socis (enllaç).
  • Matins al Zoo: Activitat per a tota la família per descobrir aspectes del Zoo no visibles per al públic. (enllaç).
El Nou ZOO de Barcelona
Finalment aquí teniu un video amb la presentació del Nou ZOO de Barcelona, que estarà dividit en dues localitzacions diferents: Ciutadella i Fòrum.I tot i que no podrà estar en el nou zoo, volem fer un petit homenatge a en Floquet de Neu...