dimecres, 10 de desembre de 2008

PAPABUBBLE, caramels artesans

Una de les experiències més espectaculars que es pot viure a Barcelona amb nens és assistir a la creació en directe de dolços i caramels, i que després se'ls puguin menjar !!!

Tot i que es tracta d'una activitat de curta durada, és el complement perfecte d'una excursió al port vell, al Maremagnum o al Zoo.

Papabubble (www.papabubble.com) és una petita botiga creada per dos australians residents a Barcelona especialitzada en la creació de caramels artesans seguint la tradició australiana. Està situada en un local històric del carrer Ample de Barcelona.

Preparen uns 80 kgs. de caramel cada dia i cadascun d'ells és únic. Tal i com es mostra en el següent vídeo de youtube, els fan de totes mides, formes i sabors, tot i que els de fruites tropicals i especies són magnífics.De fet, ha tingut tant èxit que han obert tres botigues més a Amsterdam, Tokio i Nova York. A continuació teniu un dels seus anuncis a youtube:Al juny del 2006 el programa de TV3 En directe va fer un reportatge a Papabubble on s'explica el procés d'elaboració dels caramels.


Adreça: Carrer Ample 28
Telèfon: 93 268 86 25
Horari: De dimarts a dissabte de 10h-14h i de 16h-20:30h Diumenge de 11h-19:30h
Tancat: Dilluns


Mostra un mapa més gran